Екскурсії Музеї Харлем

Екскурсія в музей Франса Халса

Подобається відвідувати музеї, але ви мало що знаєте про історію мистецтва? Або може хотіли б зрозуміти чому саме художники обирали той чи інший сюжет? А ще хотіли б навчитись трішки більше розбиратись в мистецтві? Тоді музей Франса Халса – це найкращий вибір!

Музей Франса Халса – це гарна можливість навчитись розбиратись у мистецтві, дізнатись більше про Золоте століття у Нідерландах та його важливість для людства усієї планети. Адже ця назва це не скільки про гроші, а скільки про великий внесок у різні галузі та духовного збагачення.

Наша екскурсія почнеться прямо на вході музею Франса Халса, адже будівля також заслуговує на увагу. За декілька століть тут багато чого сталося і хто зна, що станеться ще.Розповім вам про те, яка доля спіткала музей Халса та які таємниці приховують його зали. Поясню звідки виникла така назва музею та хто такий цей Франс Халс.

Переходячи з одного залу в інший буду розповідати вам про маленькі, але дуже важливі, деталі, яких безліч на картинах. Саме вони є тим золотим ключем, який відчиняє для нас двері у чарівний світ старовинних і дуже цікавих історій.

На прикладах картин покажу, як розвивалось мистецтво, як змінювалась техніка майстрів. Розповім вам, чому в 16 столітті Харлем став центром мистецтва та як це відбилось не тільки на самому місті, але й на всій країні взагалі.Та розкажу про різновиди малярства та їх подальшу долю.I відразу, в музеї, ми всі разом потренуємось читати картини.

А ще також, показуючи різні картини, розповім вам більше про історію країни та міста, покажу як змінився (чи не змінився) центр міста за останні чотири століття. Які будівлі ми все ще можемо бачити на вулицях, а які були зруйновані по чиїйсь забаганці.

А вже під кінець екскурсії, ми разом будемо розгадувати прислів’я на відомій картині Брагеля “Нідерландські прислів’я”. Запевняю вас, серед них є й українські!


 Вартість: 
- за групу від 1 до 6 людей € 120, 
- за групу від 7 до 10 людей € 150, 
- за групу від 11 до 15 людей € 180.
Діти до 8 років - безкоштовно. 
Тривалість екскурсії - 1,5-2 години. 
У вартість не входить вартість вхідного квитка.