Про мене

                   Привіт!

Мене звати Ляна.
Я – перший україномовний гід у Нідерландах та засновниця проєкту “Julianatour”

 

 

українськомовний гід Нідерланди, україномовний гід Амстердам

У 2013 році переїхала в Нідерланди, у чарівне місто Харлем, залишивши успішну кар’єру топменеджер у Харкові. З кожним днем зростало моє захоплення цією країною, її архітектурою та устроєм. Так я почала заглиблюватись у чарівний світ її непростої історії. Історії успіху на затяжної кризи. 

Згодом я почала проводити екскурсії та непомітно для себе стала гідом. У 2018 році успішно закінчила навчання в ROC (м. Амстердам) за спеціальністю “Національний гід” та отримала диплом. 

З радістю зустріну вас у зручному місці. Проведу найцікавішими місцями та розповім захопливі історії минулого та теперішнього життя. Зі мною буде цікаво та легко, тому що я сама не люблю монотонні розповіді аудіогіда та переповідання інформації з Вікіпедії. 

Розроблю програму на весь період відпустки. Запевняю, вона буде унікальною, адже я врахую усі ваші побажання та інтереси. 

Розповім вам де краще поїсти або випити кави, куди сходити на шопінг та чим зайнятись з дітьми. 

Візьму на себе увесь клопіт організаційних питань для групових поїздок та бізнес-турів. Мій великий досвід роботи топменеджер допомагає врахувати усе та влаштувати першокласну поїздку. Якісний переклад перемовин будь-якої складності я теж беру на себе.

Я провожу екскурсії по Амстердаму, Харлему, Гаазі, Роттердаму, Хорну, Лейдену, Алкмару, Заансе-Сханс та інші. 

Я залюбки проведу для вас екскурсію по вже готовому маршруту, або розроблю його спеціально для вас.

Коротке відео з вручення диплома з субтитрами.